vrijdag 24 april 2009

Korvelse Koninginnefeest

Braderie, vrijmarkt, attracties, muziek, kunst en cultuur

Ieder jaar slaagt winkeliersvereniging Korvel Vooruit er in om de hele straat te vullen met leuke, spectaculaire en interessante activiteiten tijdens het Korvelse Koninginnefeest. Dit jaar is er weer als vanouds een groot aantal braderiekramen aan de vrijmarkt toegevoegd om het aanbod en het niveau te verhogen. Het programma liegt er dit jaar niet om. Er is voor iedereen, jong en oud, iets speciaals te beleven. Zo treft u naast de braderie en vrijmarkt ook veel vermaak, muziek, spectakel, kunst en cultuur aan.

De hele lengte van de Korvelseweg wordt in beslag genomen. Maar vergeet ook niet het Sint-Annaplein met een heuse Vincent van Goghmarkt vol met echte kunstenaars die voor u schilderen en tekenen. Alles geheel in Mont Martre stijl, met bijpassende muziek. Of leef uzelf, na een wandeling langs de vele vrijmarktkramen, uit op een stormbaan of omring uzelf met alle dieren van de kinderboerderij. Op diverse plekken aan de weg ziet u weer de prachtige levende standbeelden die u zullen vermaken door zo min mogelijk te doen. Kom boogschieten of juist schaken, ontwerp uw eigen ringtone in de Electruck of kom skaten. Neem ook zeker een kijkje bij Peerke Gebruikte Meubelen waar vele bankjes worden beschilderd die later worden geveild of ga naar galerie Kap Pur waar een kunstenaar live zijn beeldjes boetseert. Naast alle evenementen op deze dag zal ook de Rock Academie weer van de partij zijn met Korvel Rocks waar u op het terras kunt genieten van de muziek.

Wederom een zeer gevarieerd aanbod van braderie, vrijmarkt, attracties, muziek, kunst en cultuur. Een feest voor iedereen!

Datum en tijden: 30 april 2009 van 11:00 tot 17:00 uur

1 opmerking:

  1. Dit wordt ons 4e Koninginnedag dat wij met beeldhouwen op de Korvelseweg staan om reclame te maken voor "Bick Art". "Bick Art" kun je vinden op een historisch schip dat ligt in de arm naar de Piushaven toe ter hoogte van BBA remisie.

    Het ons bij onze tent altijd gezellig waar kinderen uit een stuk mergel zelf iets kunnen maken.

    Tot op de Korvelse weg no. 200

    Groeten van Jan, Henk en Jeroen.

    BeantwoordenVerwijderen